Hvilket tilbehør kan jeg kjøpe til mitt vinskap?

Vil du tilføye en ekstra finesse til ditt vinskap, kan du velge mellom lekkert og smart ekstrautstyr.

Vestfrost vinskap

Er du i ferd med å overveie om du skal tilføye litt ekstra eleganse til ditt kjøkken i form av et vinskap? Så kan det være en god idé å være oppmerksom på at du også kan velge ekstrautstyr som både har funksjonelle og estetiske egenskaper.

I vår nettbutikk finner du blant annet:

  • Ekstra eikehyller, både i form av standardhyller, presentasjonshyller og showhyller. Det ubehandlede treet i hyllene hindrer uønskede smakspåvirkninger fra eksempelvis lakk-behandling. I tillegg forsterker det den lekre fornemmelsen av «vinkjeller» i ditt vinskap.
  • Hylletermometer som måler temperaturen i vinskapet. En av de viktigste forutsetningene for korrekt oppbevaring av vin er en ensartet temperatur, og med et hylletermometer har du helt styr på temperaturen.
  • Hygro- og hylletermometer som kombinerer måling av temperatur og den relative luftfuktigheten i vinskapet. Viner med vinkork skal ligge ned og oppbevares ved en kontrollert relativ luftfuktighet på 50-80 prosent, noe hygro- og hylletermometret holder styr på.
  • Side-by-side-kit sørger for at dine vinskap, dersom du her flere, er plassert med korrekt avstand mellom hverandre. På den måten kommer de til å fremstå som en enhet, samtidig med at korrekt temperaturnivå sikres.
  • En rekke praktiske småting som eksempelvis hylleforkant med merkater, ekstra kullfiltre og gripelister til vinskap.

Se ekstrautstyr til ditt vinskap»