Hvordan sørger du for best mulig plassering av ditt vinskap?

Uansett hvor i ditt hjem du ønsker å plassere vinskapet, er det noen gode retningslinjer for hvordan du gjør dette best mulig.

Vestfrost vinskap

Et av de viktigste forholdene, du skal ta stilling til, handler om hvorvidt vinskapet skal stå fritt opp langs en vegg, om det skal bygges inn i kjøkkenelementene eller om du ønsker flere vinskap som plasseres side-by-side. I sistnevnte tilfelle er det smart å kjøpe et «side-by-side»-kitt som sikrer at vinskapene står med riktig avstand, og kommer til å fremstå som en enhet – også med henblikk på å sikre korrekt temperaturnivå.

Omgivelsestemperatur er viktig

Også omgivelsestemperaturen er viktig å være oppmerksom på, da det er forskjell på hvilken temperatur de forskjellige vinskapene tåler. Dette avhenger av vinskapets såkalte klimaklasse, noe som er angitt på skapets typeskilt som befinner seg inne i selve vinskapet eller bak på vinskapet.

De forskjellige klimaklassene ser slik ut, med følgende tillatte romtemperaturer:

· SN: +10 °C til +32 °C

· N: +16 °C til +32 °C

· ST: +18 °C til +38 °C

· T: +18 °C til +43 °

Husk varmelegemet dersom skapet skal stå i kjølige omgivelser. Varmeelementet holder temperaturen i vinskapet stabilt, selv om romtemperaturen er helt ned til 10 grader.

Vær også bevisst om å velge et skap med lavt lydnivå dersom det eksempelvis skal stå i en åpen kjøkkenløsning.

Har du spørsmål til ditt nye vinskap fra Vestfrost, finner du med stor sannsynlighet svar i vår FAQ. Dersom du ikke finner svar på spørsmålene dine, kan du forsøke via søkefeltet, og skulle det ikke fungere, er du meget velkommen til å kontakte oss gjennom support på telefon 21 935 359. Supporten er en bemannet support som er åpen mandag til torsdag fra 09:00-16:00 og fredag fra 09:00-15:00.

FAQ: Her finner du nyttig informasjon om vinskapene