Syv gode grunner til å velge et vinskap

Det er mange gode grunner til å velge et vinskap til vinen sin – i tillegg til den umiddelbare lekkerhetsfaktoren ved å utstille vinen på vakkert og eksklusivt vis.

Vestfrost vinskap

Kjøper du et vinskap fra Vestfrost, bidrar du helt overordnet til at vinen din blir oppbevart på best mulig vis.

Vi har samlet syv grunner til hvorfor du skal kjøpe et vinskap:

Grunn nr. 1: For det første sikrer du et optimalt mikroklima for vinen din som tilsvarer klimaet i vinprodusentens vinkjeller.

Grunn nr. 2: I tillegg har vinskapet en evne til å holde en bestemt temperatur uten at det forekommer betydelige svingninger.

Grunn nr. 3: Med et vinskap beskytter du vinen mot solens stråler som kan påvirke aromaene i vinen og den generelle modningen. Alle Vestfrosts vinskap har UV-glass i døren.

Grunn nr. 4: Med et vinskap trenger du aldri å bekymre deg for om serveringstemperaturen er den riktige – det sørger vinskapet for – slik at du kan tenke på noe annet.

Grunn nr. 5: Oppbevar forskjellige viner i samme vinskap – dersom du bare har mer enn en sone. Mange av våre vinskap har to kjølesoner. Rent praktisk betyr det at du saktens kan oppbevare din rødvin og din hvitvin i samme vinskap – og at de begge har den riktige temperaturen.

Grunn nr. 6: Hva med støyen, tenker du kanskje? Kommer det ekstra støy i mitt kjøkken? Nei, er det korte svaret. Størstedelen av våre vinskap fra Vestfrost har et lydnivå på rundt 40 dB (eller rett under). Du kan sammenlikne det med at det å hviske ligger på 30 dB, mens en vanlig samtale ligger på om lag 60 dB.

Grunn nr. 7: Sist, men ikke minst – et vinskap presenterer dine vinflasker på eksklusiv vis - noe som er med på å skape litt ekstra luksus i hverdagen.

Bonus grunn: Kjøpe et eksternt display som eksempelvis et hygro- eller hylletermometer, som viser både temperaturen og luftfuktigheten i kjøleskapet. På den måten trenger du ikke å åpne døren hele tiden, noe som også vil skape en klimatisk ubalanse.

Høy kvalitet - rimelig pris

Et vinskap fra Vestfrost er et danskprodusert vinskap som gir deg høy kvalitet til fornuftig pris – kort fortalt: value for money.

Vestfrost har 25 års erfaring med å produsere vinskap, og i tillegg til å basere seg på en lang og solid erfaring er vinskapene i tillegg grundig testet av restaurantbransjen – et ekstra kvalitetsstempel for Vestfrost-merkevaren.

Se alle de lekre Vestfrost-vinskap