Vestfrost MFG 95: Den kaldeste oppgraderingen til sommervarmen

Med den nyeste display cooler fra Vestfrost – MFG 95 – blir det ikke noe problem å holde seg avkjølt i sommervarmen.

Vestfrost MFG 95 display cooler

De fleste kjenner etter hvert Vestfrost-vinskapene, og deres fantastiske kvalitet og egenskaper. Men nå introduserer EICO en smart nyhet til 2022-sortimentet. En liten smart detalj som skaper mer plass i ditt kjøleskap, og gir spennende muligheter for å vise frem drikkevarene dine.

Forestill deg følgende scenario: Gjestene er invitert til sommer-kos, og drikkevarene er kjøpt. Men hvordan får du plass til alle boksene og flaskene når det skal være plass til den lekre sommermaten i kjøleskapet? Løsningen er en display cooler. Med MFG 95 display /cooler fra Vestfrost kan du oppbevare eksempelvis 140 bokser av 0,33 liter. Du bestemmer selv om det skal være spesial-øl, tonic eller brus som skal vises på en innbydende måte og holdes kalde.

Tekniske finesser

MFG 95 er utstyrt med elektronisk touch-display med hvitt displaylys til temperaturkontroll og overvåking. I tillegg har skapet en vibrasjonsredusert kompressor slik at man unngår at bunnfall flyter rundt i drikkevarene. MFG 95 har også temperaturalarm som varsler deg dersom temperaturen stiger i forhold til den ønskede innstillingen. Glassdøren er med tonet vindu og UV-filter som sikrer at drikkevarene dine ikke blir utsatt for sollys. Display cooleren kan i tillegg låses dersom eksempelvis barn ikke skal ha fri tilgang på innholdet.

Smart side-by-side løsning

MFG 95 fra Vestfrost kan med fordel kombineres med Vestfrost-vinkjøleskapet WFG 47. Det gir en vakker side-by-side-løsning hvor du både sikrer at vinen har den riktige temperaturen samtidig som dine andre drikkevarer blir oppbevart på en kald og innbydende måte. På grunn av høyden på de to skapene kan de saktens plasseres under en eksisterende benkeplate. Velger du en innbygget løsning, kan du kjøpe en gripelist (varenummer 7060).

Du finner nærmeste forhandler her »