03/03/2021

IRIS er eminent og håndlaget luksus fra Italia

Italienske IRIS er kjøkkenventilatorenes nye kronjuvel. Den vakre wirehengte ventilatoren er designet av Rigo Archietti, og forener på unik vis gamle håndverkstradisjoner innen glassblåsing med ny og smart ventilatorteknologi.

Iris

- IRIS er en vakker og særpreget wirehengt kjøkkenventilator hvor hver ventilator representerer et unikt kunststykke med hvert sitt individuelle særpreg. Den håndlagde og munnblåste glasskuppelen er designet av italienske Rigo Archietti, og hver enkelt ventilator produseres og munnblåses etter tradisjonsrike metoder på et anerkjent italiensk glassblåseri, forteller Kenneth Brynli, salgssjef for EICO i Norge

Smarte teknologiske løsninger

IRIS er en resirkulasjonsventilator som er fremstilt av de nyeste og beste høykvalitetskomponentene. Resirkulasjonsfiltersystemet består av aktive kullfiltre som har en levetid på opptil tre år med enkelt vedlikehold. I tillegg kommer IRIS med et 8-lags fettfilter som bidrar til en alltid ren og frisk luftkvalitet i kjøkkenet.


IRIS’ multifunksjonelle dreiekontrollsystem gir brukeren mulighet for enkelt og effektivt å endre både LED-belysningen og blåsehastigheten. Til ventilatoren finnes dessuten en fjernkontroll-løsning som bare gjør det enda enklere å styre og betjene de ulike funksjonalitetene.


IRIS-ventilatorens monteringssystem er velgjennomtenkt, noe som sikrer en høy grad av stabilitet, samt stålwirer som kan justeres etter behov.

Et unikt designsmykke til hjemmet

- Med en håndlagd og unik kjøkkenventilator fra IRIS, får man en designerventilator som er med på å sette et individuelt særpreg på ethvert kjøkken. Dette er ventilatoren for feinsmeckeren som setter pris på kvalitet og detaljer, og hvor italiensk håndlagd design og smart teknologi smelter sammen, og går opp i en høyere enhet, avslutter Kenneth Brynli.