Aspiration hobs fra EICO

Populære modeller

Kombinasjonsmodeller – som Yin og Yang i ditt kjøkken

Platetopp og kjøkkenventilator er et «must» i ethvert kjøkken, men hvorfor ikke tenke helt nytt? Hvorfor ikke kombinere disse to viktige funksjonalitetene i en og samme løsning, samtidig som du får mulighet til å designe et lekkert og luftig kjøkken? Du får en særdeles innovativ løsning som gir fritt utsyn og riktig god plass – et kjøkken hvor du kan samle familie og venner, og hvor arbeidet gjøres til en hyggelig og felles opplevelse.

Det beste av det beste: markedets høyeste lufthastighet og laveste lydnivå

Det beste av det beste: markedets høyeste lufthastighet og laveste lydnivå

Med maksimal yteevne på hele 6,2 m/s - 7,0 m/s, en god brukerflate og et tidløst elegant design, er Phantom designet til å være det beste valget til ditt kjøkken.

Se hele Phantom-serien

Phantom Shift

Phantom Shift

Phantom Shift
Phantom Shift
Galileo Smart

Vakker luksus fra Italia

Fra Italienske Faber er modellen Galileo en induksjons-platetopp med fullintegrert ventilasjon. Galileo er en vakker og «usynlig» kjøkkenventilator med maksimal ytelse og effektivitet – som samtidig er utrolig støysvak. Modellen byr på en unik vanntett motorteknologi som samtidig er så kompakt at den som det eneste produktet i sin klasse etterlater plass i kabinettet under som da kan utnyttes til andre formål i kjøkkenet.

Les mer

En prisbelønnet serie

Merkevaren NikolaTesla er en prisbelønnet serie av platetoppintegrerte ventilatorer fra italienske Elica. NikolaTesla-modellene representerer en rekke absolutt toppmodeller innen denne typen løsninger. Her får man en lekker og vakker løsning som samtidig er støysvak og særdeles effektiv med henblikk på sugeevne og effektivitet. Kort fortalt en luksuriøs, unik og banebrytende ventilatorløsning.

Les mer
Aspiration hobs fra EICO